Bilabonnement - Bytt bil hver måned

 

Oppdag en helt ny måte å eie bil på. Med bilabonnement fra Swap får du alt inkludert og ingen bindingstid. Bytt bil eller avslutt når som helst.

 

 

Bilabonnement - hva er det?


Swap er en abonnementstjeneste som lar deg velge mellom ulike kjøretøy ut fra behovet du har der og da. Trenger du stor eller liten? Passer det best med bensin, el-bil eller kanskje hybrid?


Finn den bilen som passer best for deg, sett nøkkelen i tenningen og kjør avgårde. Etter en måned har du kanskje andre behov. Da kan du velge å bytte den inn i en annen bil uten ekstra kostnader*. Du kan selvfølgelig også beholde den om du er fornøyd med den. 


Er det en måned du ikke trenger bil, kan du levere den inn og slippe å tenke noe mer på den, på parkering eller bekymre deg for innbrudd. 


Den første bilen du leier blir levert hjem til deg, mens neste plukker du opp der du leverer din nåværende bil. Hvis du vil ha en bilpause, leverer vi neste bil hjemme hos deg igjen. 


Rett og slett enkelt og greit. Bilabonnement fra Swap har ingen skjulte kostnader, du betaler ikke noe innskudd og har ingen bindingstid. 


Kom i gang med bilabonnementet

 

Lær mer om bilabonnement fra SWAP:

 


Fordeler ved bilabonnement fra Swap:


Full bruksrett på bilen
Ingen reklame på bilen
Ingen bindingstid
Forutsigbare kostnader
Bytt bil når du trenger det
Ingen innskudd og ingen verditap
Merkeuavhengig
Justere kilometer i leieperioden

Dette er inkludert i bilabonnement:

Forsikring og trafikkforsikringsavgift (årsavgift)
Oppbevaring av dekk og skifte mellom sesonger
Nye dekk ved slitasje
Service og vedlikehold
Leiebil ved service
Få bilen levert hjem**
Swap bil uten ekstra kostnad
1200 km per måned


Det eneste du må betale for selv er bomring, drivstoff, eventuelle skader og bøter. Ekstra kjørelengde kan velges ved bestilling av bil og underveis. 


Passer bilabonnement for meg?


Bilabonnement fra Swap er et tilbud for deg som ønsker å velge kjøretøy ut fra behov. Tjenesten er ideell for alle som har behov for bil og ønsker et forutsigbart, men likevel fleksibelt bilhold. 


Bilabonnement passer alle sjåfører og livssituasjoner, men er spesielt gunstig for deg som ikke vet helt hvor lenge du har behov for bil, og ikke ønsker å knytte deg til en leasingavtale eller kjøpe bil som du må ha over en lengre periode. 


For å abonnere på bil må du ha: 

Gyldig førerkort
Bostedsadresse i Norge
Norsk fødselsnummer
Gyldig bankkort (debet- eller kredittkort) og Bank-ID
 


Eie vs. leie - fordeler med bilabonnement 


Å eie egen bil blir fort dyrt. I tillegg til prisen det faktisk koster å kjøpe en bil, må du betale forsikring, service og uforutsette reparasjoner. Den største årlige posten er likevel verditap og avskrivninger. 


Med bilabonnement har du alle de samme fordelene som ved å eie en bil, men slipper å tenke på kostnader som service, reparasjoner og verditap. 


Swap er forutsigbart og rimelig, samtidig som du har frihet til å bytte bil når behovet ditt endres. Du kan også avslutte når som helst. 

 


Hva er forskjellen mellom bilabonnement og leasing? 

 

Vurderer du om du skal lease eller leie bil? Den største forskjellen er at man ved leasing må betale et innskudd som man ikke får tilbake. I tillegg må du stå for alt vedlikehold selv, som reparasjoner, service og bytte av dekk. 


Gjennom bilabonnement betaler du ingenting i innskudd eller startleie. Det er også mer forutsigbart siden du kun betaler for drivstoff, bompenger og eventuelle skader eller bøter på bilen. 


Når du leaser en bil er du gjerne bundet i tre eller fire år. Skulle din livssituasjon endre seg med flytting, familieforøkelse eller din økonomi endrer seg, er du fortsatt låst til bilen. Da kan det være vanskelig å finne noen som kan ta over bilen for deg. Det eneste alternativet for mange er da å kjøpe seg ut av avtalen, som fort blir veldig dyrt. 


Med bilabonnement slipper du å være låst til én bil. Du bytter enkelt til en annen når du har behov for det. Trenger du ikke bil mer? Ikke noe problem. Da leverer du den bare fra deg uten ekstra kostnader. 

 


Slik kommer du i gang med bilabonnement:


Å komme i gang med bilabonnement er enkelt. Opprett en profil og du er klar for å leie bilen du trenger.


Slik gjør du det: 


Finn din bil 
Bestill og betal
Bilen leveres hos deg**
Swap bil når du vil 

Det koster ingenting å opprette profil hos oss. Du betaler for en måned av gangen for bilen du leier. Velger du å ha bilpause, betaler du heller ingenting. 


Opprett din profil og kom i gang. 

 

Finn bilen for deg


En måned har du kanskje behov for en stor og sterk bil når du skal med venner på vinterfjellet. Neste måned er det kanskje mer praktisk med en liten el-bil mens du kjører gjennom trafikkerte byer på jakt etter gateparkering. 

Hos oss kan du velge i et bred spekter av biler, alt fra små bybiler til SUVer og stasjonsvogner. Har du bruk for varebil en måned har vi det også. Du kan også velge mellom biler som går på elektrisitet, bensin eller hybridbiler. 


Ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner bilen du ønsker. Se alle bilene våre.

Hvorfor velge bilabonnement fra Swap


Å leie bilabonnement har blir mer og mer populært de siste årene. Vår fordel er at vi ikke er merkevareavhengige. Det betyr at vi kan tilby biler fra alle bilmerker og i alle prisklasser. Her skal du være sikker på at du kan finne bilen for deg, uansett hvilket behov du har denne måneden. 


Bilabonnement fra Swap er svært fleksibelt og enkelt, og du kan si opp fra hvilken som helst dato. 


Noe mer du lurer på? Kontakt oss eller se FAQ.

 

 

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert.  **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.