Finn feriebilen i dag

 

Skal du på bilferie? Med bilabonnement fra Swap får du feriebilen du trenger. Bytt bil eller avslutt når du vil. Alle kostnader inkludert.  

 

 
På fjellet, biltur langs kysten eller hyttetur i skogen? Med bilabonnement fra Swap får du bilen som tar deg dit. 
Planlegger du ferietur? Ferie er et etterlengtet avbrekk fra hverdagen, enten du skal på langtur eller bare være borte en helg. Og på samme måte som at dagen får en annen rytme i ferien, endrer også bilbehovet seg når du skal på tur.


Med bilabonnement fra Swap kan du bytte bil når du trenger det. Du kan også ta bilpause eller stoppe abonnementet når du selv vil. Det betyr at du kan finne den bilen som passer perfekt for turen du skal på. Etterpå kan du bytte den i en bil som passer bedre for din hverdag. 


Den første bilen du abonnerer på leveres hjem til deg helt gratis*. Når du vil bytte, leverer du bilen der du plukker opp den neste. Det hele er veldig enkelt med en fast månedspris og ingen skjulte kostnader. 


Vi har et stort utvalg bilmodeller i alle klasser. Velg mellom bensin, diesel eller elektrisk. 


Hører du fjellet lokke? 


Vi nordmenn elsker å dra på hyttetur på fjellet året rundt. Enten du skal på påskeferie eller gå topptur i vakker høstnatur har den norske fjellheimen mye å by på. 


Med en bil fra Swap kommer du deg dit på enklest mulig måte. En sterk SUV vil ta deg frem både på vinterglatte veier, og på gjørmete grus. Våre SUVer har godt med plass sånn at du kan ha med deg hele vennegjengen. 


Skal du ha med deg hele familien på fjelltur? Da kan det være greit med en ekstra stor bil. Velg mellom en rekke stasjonsvogner med god bagasjeplass og rom for både ski og kjelker. 


Når du skal til fjells er det viktig med gode dekk. I vårt bilabonnement er dekk, dekkskift og dekkoppbevaring inkludert i prisen. Det vil si at du alltid er skodd for føret når du har bil gjennom oss. 


Undersøkelser viser dessuten at du er tryggere i en ny bil. Tall fra Transportøkonomisk institutt viser at sannsynligheten for å bli drept eller hardt skadd i en trafikkulykke er hele 40 prosent lavere om du sitter i en ny bil, enn om bilen er 10 år gammel. Våre biler er enten helt nye biler eller brukte biler som er stort sett to-tre år gamle. 

 

Bilen for byferien


Går ferieturen til en by? Da passer det kanskje best med en mindre bil som kommer seg enkelt frem i trafikkerte gater og og som får plass på trange parkeringsplasser. 


Vil kan også tilby et bred utvalg av elbiler for deg som har miljøet i tankene eller som ønsker å kutte bompengekostnader.

 

Eksklusiv bilferie


Har du planer om en helt spesiell tur? Kanskje dere skal på en romantisk kjærestetur, ferie for å feire noe stort eller du skal overraske en kompis. Vi har bilene som gir ferien det lille ekstra.  


Velg for eksempel en kraftig Tesla med skinnseter, premium interiørpakke og autopilot eller en av våre andre biler i toppklasse. 

 

Unngå trøbbel på bilturen


Inkludert i bilabonnementent fra Swap er service og vedlikehold. Det betyr også at du kan være sikker på at bilen er i god stand når du får den. Skulle det likevel oppstå uventet trøbbel på bilturen, som et flatt dekk, motorproblemer eller at du har låst nøklene inne i bilen, er det hjelp å få. Inkludert i månedsprisen er nemlig veihjelp, sånn at du straks er klar på veien igjen. 


Prøv bilabonnement for din neste ferie


Med bilabonnement fra Swap er alle kostnader inkludert i månedsprisen, blant annet forsikring, service, dekkskift og 1200 km/mnd. Har du tenkt til å kjøre lenger i ferien? Det er ikke noe problem. Bare si i fra så justerer vi antall kilometer som er inkludert per måned. 


Finn din neste feriebil blant vårt utvalg her. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner en bil som passer ditt behov. Vi vil da forsøke å hjelpe deg så godt vi kan med bilen du trenger. 


Å komme i gang med bilabonnement fra Swap er enkelt. Opprett en profil, book bilen du vil ha og få den levert hjem til deg. Så er du klar for biltur!

 

*Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.

 

*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.