Om oss i bilabonnementet Swap


Om oss i Swap

Swap ble lansert høsten 2019. Vi er en del av Drivalia Lease Norge, som er en globalt ledende aktør innen leasing og drift av bilpark. Vi holder til i Sandvika i Bærum, hvor Drivalia Lease Norge har sitt utsalgssted. Der står også bilene vi leverer ut til våre abonnenter, klare for bruk.

– Mange av bilene kan være nesten splitter nye, og de fleste vil ikke være eldre enn tre år. Vi får inn biler fortløpende, sier Sindre Hennum. Han er digital salgssjef for Swap og har vært med å planlegge og lansere abonnementsløsningen.

Swap har et mål om å gjøre folks bilhverdag så enkel og forutsigbar som mulig. Etter klare ønsker fra kundene våre har vi lagt alt til rette for at du skal få norges beste bilabonnement.

Hva er Swap

Swap er et bilabonnement. Det betyr enkelt og greit at du abonnerer på en bil i stedet for å eie den. Det betyr også at alt av service, kjørte kilometer, forsikring og avgifter er inkludert i månedsprisen. Det er ingen bindingstid på Swap bilabonnement. Du kan velge én måned, 6 måneder eller et helt år av gangen om du ønsker det.

Swap er med andre ord en løsning for alle som ønsker et helt problemfritt bilhold. Det er trygt, enkelt og praktisk. Velger du et bilabonnement fra Swap vil du alltid kunne velge en bil som passer perfekt for deg - akkurat nå.

Swap er å bytte bil

Swap er et fleksibelt bilabonnement. Det betyr at du kan bytte bil hver måned. Når behovet ditt endrer seg, endrer bilen med deg. Du risikerer med andre ord aldri å måtte sitte igjen med en bil du ikke lenger trenger, eller en bil som ikke oppfyller alle kravene dine.

– Med den fleksibiliteten som muligheten for bytte av bil gir deg, sier det seg nesten selv at dette er svært fristende for mange, mener Hennum.

For eksempel kan du bytte bil etter sesong. Om sommeren kan du abonnere på en elbil tiltenkt et bymiljø, mens på vinterhalvåret kjører du en SUV med gode vinteregenskaper.

– Vi ønsker å dekke hele spekteret. Derfor har vi også modeller for de som har lyst på noe med litt flere hestekrefter under panseret, fortsetter han.

Swap bil når som helst, men ikke oftere enn en gang i måneden.

Swap er fremtidens bilhold

Mange bruker lang tid på å velge en bil de skal kjøpe, og med god grunn. Det er dyrt å kjøpe bil. Med Swap er valget mye enklere. Du går inn på Swaps biloversikt og sorterer kjøretøy etter behov. Da får du opp en liste og kan velge den bilen du ønsker.

– Jeg tror etterspørselen etter Swap bare vil bli større og større i årene som kommer. Prisene på et bilabonnement er veldig konkurransedyktige, forklarer Hennum.

Vi i Swap er helt sikre på at bilabonnement er fremtidens måte å ha bil på. Vi har en rekke krav som bilen må svare på. Pris og størrelse, bensin, diesel eller elbil, ny eller brukt. Alt vil være avgjørende for hvilken bil du ender opp med.

Bil med Swap er en fordel

Swap er merkeuavhengig. Det betyr at vi kan tilby biler fra alle bilmerker og i alle prisklasser. Da kan du være sikker på at du finner bilen for deg, uansett hvilket behov du har denne måneden.

– Vi merker interessen for tjenesten vår. Det at vi er merkeuavhengige gjør at vi har et veldig bredt spekter av forskjellige biler vi kan levere ut til kundene våre, sier Hennum.

Hvilke biler vi har klare til levering varierer fra dag til dag, men det finnes biler i de fleste prisklasser. Du kan finne alt fra elbilen Renault Zoe til 3990 kroner per måned til den store firehjulstrekkeren Land Rover Discovery til 14 990 kroner per måned.

Midt i mellom finnes det utallige bilmodeller fra ulike merker. Du kan velge mellom mellom SUV, stasjonsvogn, kompaktbil eller varebil.

– Vi har biler som passer alle. Det mest populære er jo familiebiler, altså stasjonsvogner, forteller Hennum.

Swap bilabonnement er trygt, raskt og enkelt

Vi leverer bilen på døra i Oslo, Asker og Bærum. Den første bilen du abonnerer på blir levert hjem til deg, og de neste bilene henter du samtidig som du leverer fra deg den gamle bilen på utleveringslokalet vårt.

Alt er inkludert i Swap, bortsett fra ekstra utgifter som drivstoff, bompenger, parkering, lading av elbil, eventuelle skader og bøter.

Alle bilene du får med Swap er trygge og moderne, som gjør kjøreopplevelsen din så sikker som mulig. Samtlige biler som leveres ut har gått gjennom en grundig NAF-kontroll. Samme sjekk gjøres når bilene leveres inn igjen.

Ta kontakt om du lurer på om bilabonnement passer for deg

Har du flere spørsmål? Du finner mye mer informasjon om bilabonnement i artiklene våre og på vår FAQ-side. Du kan også ta kontakt med oss på chat eller mail, så vil vi hjelpe deg.

 

 


*Skader og overkjørte kilometer vil bli fakturert. **Gjelder innenfor Asker, Bærum og Oslo.